MIHA ZAGRMEO: Završnu reč ću dati JA!

Autor:

Sport

27.03.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda srpskog, italijanskog, ali i svetskog fudbala Siniša Mihajlović potvrdio je u subotu da mu se leukemija vratila i da će morati ponovo da ide u bolnicu.

MIHA ZAGRMEO: Završnu reč ću dati JA!

Foto: Tanjug/AP

Treneru Bolonje je ista opaka bolest dijagnostikovana i na leto 2019. godine, a on je iz te borbe izašao kao pobednik posle nešto manje od 12 meseci.

Bivši selektor Srbije je u subotu održao konferenciju za medije na kojoj je saopštio da će opet morati da se bori sa leukemijom, a italijanski mediji su došli do toga i šta je posle svega rekao svojim najbližim saradnicima.

Siniša Mihajlović je održao kraći govor, kako bi ohrabrio čitav tim.

Radite kao tim, bez kulta ličnosti, kao prošli put, budite pozitivni i svi ujedinjeni. Ja ću dati o svemu završnu reč - rekao je Miha, pokazavši da će i dalje biti glavni, pa makar i iz bolničkog kreveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Kako je prenela "Gazeta delo Sport", Siniši je na telefon stiglo više od 700 poruka, samo nekoliko sati nakon obraćanja javnosti.

Čitaću ih jednu po jednu, ali neću odgovarati i nadam se da se niko neće naljutiti. Hvala im svima, evo pozdravljam ih sve preko novina - kazao je Mihajlović kroz osmeh.

Na kraju je imao samo jedan zahtev.

Možete da pričate o treneru Mihajloviću, ali ostavite Sinišu čoveka njegovim potrebama - poručio je Miha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
avavspc

28.03.2022 14:21

Legendo, da nam dugo, dugo poživiš. !!