LEGENDARNI NAPADAČ PONOVO U HUMSKOJ: Vratio se u Partizan, jer nema trofeja!

Autor:

Sport

24.03.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov povratak iznenadio je mnoge.

LEGENDARNI NAPADAČ PONOVO U HUMSKOJ: Vratio se u Partizan, jer nema trofeja!

Foto: Starsport

Ivica Iliev je 2015. godine postao sportski direktor Partizana

Ipak, 2019. godine odlučio je da podnese ostavku, a sada je otkrio i zbog čega je to uradio.

- Neko sam ko je najodgovorniji za strane igrače koji dolaze u Partizan. Do dolaska Sume sve igrače koje sam doveo bili su pogotci. Međutim, on nije igrao kod jednog trenera, pa onda ni kod drugog… A kada kod dvojice za redom ne pokazuje to zbog čega je doveden, a doveden je kao najsukuplje pojačanje u istoriji kluba u tom trenutku - shvatio sam da treba da preuzmem odgovornost. Želeo sam da skinem pritisak sa celog kluba, sa generalnog direktora i predsednika upravnog odbora. Zbog Sume svi su bili pod velikom tenzijom - rekao je Iliev za Meridiansport.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Posle dve godine on se vratio na mesto sportskog direktora, a glavni razlog je bio to što Partizan u tom periodu nije uspeo da osvoji nijedan trofej. Međutim, povratak legendarnog napadača crno-belih na staru funkciju iznenadio je mnoge.

- Ljudi koji vode klub su mnogo inteligentno reagovali i prihvatili moju ostavku, koja će biti validna tek kada nađu novog sportskog direktora. Ipak, oni nisu išli ka tome, već su verovali mom radu i samo su me preimenovali. Dve godine sam se vodio kao koordinator sportskog sektora. Da bi posle dve godine, bez i jednog trofeja, svi zajedno razmotroili moju situaciju. Od leta 2021. sam zvanično ponovo sportski direktor i najodgovorniji sam za svako pojačanje.

Još malo je govorio o slučaju Sejdube Sume.

Republika

Foto: Starsport

Sejduba Suma

- Mnogo toga se spinuje, zato me je i pogodilo. Zato što se čeka samo loš trenutak, a na kraju ti koji su čekali – nisu ni dočekali jer je Suma dolaskom Save Miloševića ‘eksplodirao’ i pokazao da je jedan od najvećih talenata koji je igrao na ovim prostorima. Ispostavilo se da sam pogrešio što sam mislio da je sve to moja krivica, kao i to što Suma nije taj kakvog sam ga predstavio - zaključio je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Armija Navijaca

24.03.2022 12:19

MORE MARS ,TI SI NESPOSOBAN DA NAM TITULU DONESES ! JADNICE ! KILAVA UPRAVA NAM VODI KLUB ! SIKTER SVI , JOS SE JAVLJAS ,KRPELJU