KAKO MOŽETE DA ZVIŽDITE NAJVEĆEM IKADA? Legendarni Francuz BRUTALNO opleo po navijačima PSŽ-a!

Autor:

Sport

20.03.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao ljutitu izjavu nakon poraza Parižana.

KAKO MOŽETE DA ZVIŽDITE NAJVEĆEM IKADA? Legendarni Francuz BRUTALNO opleo po navijačima PSŽ-a!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Francuski šampioni, PSŽ, danas su na ponižavajući način poraženi od ekipe Monaka, na gostovanju u Kneževini, rezultatom 3:0.

Ovim su nastavili niz loših rezultata. Najpre su ispali u osmini finala Lige šampiona od Real Madrida, potom su Mesi i Nejmar izviždani od strane svojih navijača na Parku Prinčeva, a sada ih je Monako rutinski pobedio.

Mesi nije ni igrao na ovoj utakmici, dok su Mbape i Nejmar očajno odigrali utakmicu. Očigledno je da je atmosfera u ekipi pomalo neprijatna.

 

 

Sportski analitičar i bivši fudbaler, legendarni Tijeri Anri, komentarisao je nakon utakmice.

- Navijači PSŽ-a su prošlog vikenda zviždali Lionelu Mesiju. Kako možete da zviždite najvećem svih vremena? Čoveku koji je imao najviše asistencija u ligi ove sezone? Danas bez Mesija ovaj tim nije stvorio nijednu šansu - izjavio je Anri.

Podsećamo da je Anri nastupao za ekipu Monaka u periodu od 1994. do 1999. godine, a kasnije i kao trener od 2018. do 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading