IMAMO JOVIĆA: Anćeloti nije zabrinut zbog povrede Benzeme pred El Klasiko

Autor:

Sport

19.03.2022

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri madridskog Reala i Barselone u nedelju od 21 čas na "Santijago Bernabeu" stadionu igraju meč 29. kola španske Primere, a od prvog minuta bi na terenu mogao da se nađe reprezentativac Srbije Luka Jović.

IMAMO JOVIĆA: Anćeloti nije zabrinut zbog povrede Benzeme pred El Klasiko

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović slavi gol u dresu Real Madrida

Trener Madriđana Karlo Anćeloti je na konferenciji za mediji uoči meča rekao da nije zabrinut zbog toga što u timu neće biti povređenog Karima Benzeme.

Benzema neće igrati, nije trenirao, oseća nelagodnost u listu. Mala povreda, ali neće ga biti u timu. Naravno da možemo da pobedimo Barselonu i bez Benzeme. On je veoma važan deo tima, ali bez njega moramo da tražimo drugačija rešenja. Benzema ima 34 godine i ponekad može da se desi da oseti nelagodnost. Sada imamo dve nedelje da radimo sa njim. Vratiće se i opet će praviti razliku. Nisam zabrinut što neće igrati sutra. Ima vremena da se pripremi za završnicu sezone - rekao je Italijan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Potom je pričao o tome ko bi mogao da zameni Francuza od prvog minuta.

- Bejl je jedna od alternativa. Imamo Iska, Jovića, Marijana...Mnogo opcija, ali sam opciju za koju mislim da je najbolja. Ako pobedimo biće to tri boda koji će nas približiti osvajanju titule. Ne moramo da mislimo o tome da li je Barsa u trci ili ne - dodao je Anćeloti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading