Stojketovo PORODIČNO BLAGO!

Autor:

Sport

31.12.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na golu je nesavladiv, a kod kuće tata za primer! Najbolji srpski golman u poslednjoj deceniji Vladimir Stojković otvorio je vrata svog doma reporterima Srpskog telegrafa, koji su se na licu mesta uverili da je jedinica "orlova" i Partizana supertata! Iskusni čuvar mreže i njegova supruga Valentina pre desetak meseci dobili su sina Vladana, kome je velika podrška brat Lav (6) - Stojketov sin iz prvog braka.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

As Partizana dobio je Zlatnu loptu, namenjenu najboljem srpskom fudbaleru u 2017. godini, a kako je sam istakao, najmanje 70 odsto zasluga ide na račun supruge, koja mu je najveća podrška.

IMA ISKUSTVA

Bračni par Stojković odložio je na jedan dan kratak put na Zlatibor kako bi izašao u susret našem listu. O tome kakav je otac Vladimir najpre je govorila Valentina.

- Ima iskustva, sve zna, zna kako se menjaju pelene. Kada Vladan ostane sa njim dva-tri sata, zna šta da radi. Divan je otac. Zbog njegovih obaveza ne opterećujem ga mnogo, ali kad ja nisam tu, onda on uskače. Vladan ne može da ostane sam ni sekund. Tata generalno nije strog.

Na licu mesta uverili smo se da se Vladimir ne libi ni najtežih poslova poput menjanja pelena, a kako je sam ispričao, on i Vladan imaju razvijenu rutinu kada zajedno provode vreme.

- Kad dođem kući, samo digne ruke. To je znak da moram da krenem sa akcijom i onda nema stajanja. Ostanem s njim po dva-tri sata. Dam mu malo vode, malo izmiksujem banane. Presvučem ga ako treba. Ako i dalje plače, pustim mu "Mama voli bebu" na Jutjubu i "Deda Mile ima farmu", onda on to gleda i bude miran - kaže Stojke i dodaje:

- Voli da ide napolje i svaki put kad se vratimo lepo spava. Brže reagujem sa njim, nego na terenu. Na svaku opasnost. Sve sam mu organizovao!

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

JOŠ JEDAN SIN

I dok nemirnom Vladanu malo fali da prohoda iako mu još nije ni godinu dana, Lav već vreme provodi na tabletu i polako se sprema za polazak u školu.

- On je naš Mikelanđelo. Lav i Vladan se dobro slažu. Vladan juri za njim koliko može. Lav spava sa mnom, svuda ide sa mnom. Kada odem da operem zube, onda mi da ruku i idemo zajedno. Nema šanse da spava sam. Neće ni 10 minuta da bude sam u sobi.

Na našu sugestiju da bi dvojici dečaka dobro došla devojčica Valentina se nije složila.

- Još jedan sin, pa onda devojčica - poručila je kroz osmeh gospođa Stojković.

Nova godina uz Ministarke

Za razliku od brojnih kolega koji su za doček Nove godine odabrali egzotične destinacije, Vladimir Stojković i njegova supruga slaviće u hotelu "Hajat", gde najavljen nastup imaju Ministarke.

- Bićemo u Beogradu, u "Hajatu" - kratko je poručio Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading