DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE! Dan nakon Rendžersa!

Autor:

Sport

18.03.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je uspela da savlada Rendžers u revanš utakmici osmine finala Lige Evrope, međutim, crveno-beli su ipak ispali iz takmičenja u Evropi pošto su sedam dana ranije poraženi od istog protivnika sa 3:0.

DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE! Dan nakon Rendžersa!

Foto: Republika

Zbog ogromne podrške, klub je odlučio da počasti sve svoje navijače koji su se našli na meču sa Rendžersom besplatnom kartom za Kolubaru, dok najniža cena karte za severnu tribinu iznosi simboličnih 300 dinara.

Povodom predostjećeg meča sa Kolubarom, oglasile su se i Delije, čiji je transparent na poluvremenu obišao čitav svet zbog moćne poruke koja se nalazila na njemu. Saopštenje navijača vam prenosimo u celosti.

- Zvezdaši, Delije, ovo je sezona pravog fudbala, neizvesnosti, majstorija... Odavno ovakvu Zvezdu nismo gledali, ovako hrabru i jaku. Odavno prvenstvo nismo preokretali. Svi preduslovi za dolazak na stadion su ispunjeni. Ako hoćemo derbi na Marakani, ako hoćemo titulu, ako hoćemo najjača evropska takmičenja i sledeće godine - nemojte da ovim junacima priredimo prazan stadion u nedelju, već da napravimo taj iskorak koji će da traje do podizanja pehara u maju! Nije ni lepo, ni zvezdaški, da igrači posle tri dana kad su videli punu Marakanu na nogama koja 90 minuta skače, sada izađu iz tunela i vide onih standardnih 6.000 - 7.000 ljudi. Da bi i oni imali snage za pobedu samo tri dana nakon ove utakmice, sigurno je preko potrebno kada izađu iz tunela da vide nešto slično utakmici od četvrtka! Zato, nedalja u 18.30, da nastavimo gde smo stali - navodi se u saopštenju Delija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading