GROBARI, NAČULJITE UŠI: Izjava koju ŽELI da čuje svaki navijač Partizana!

Autor:

Sport

16.03.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Aleksandar Lutovac rekao je da očekuje težak meč u revanšu protiv Fejenorda u osmini finala Lige konferencija.

GROBARI, NAČULJITE UŠI: Izjava koju ŽELI da čuje svaki navijač Partizana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana sa trenerom Stanojevićem posle poraza od Fejnorda (2:5)

Izabranici Aleksandra Stanojevića u četvrtak od 21 sat gostuju Fejenordu u Roterdamu, nakon ubedljivog poraza od 5:2 u prvom meču u Humskoj.

- Bez obzira na rezultat, mi imamo dužnost prema klubu, prema navijačima i nama da odemo tamo i damo sve od sebe i pobedimo utakmicu. To nam je cilj. U fudbalu je sve moguće, sigurno ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Imamo veliku razliku u golovima, ali bez obzira na to nadamo se da možemo da dobijemo utamicu - rekao je Lutovac za klupsku televiziju pred polazak u Holandiju.

Republika

Foto: Starsport

- Biće teško, ali smo se pripremali za to. Znamo da nas čeka pun stadion. Videli smo da su kvalitetna ekipa, da igraju veoma dobro. Znamo šta su naše šanse, idemo da probamo da napravimo što bolji rezultat za nas - poručio je Lutovac.

Revanš meč je na programu u četvrtak sa početkom od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading