NESLAVNO SU PROŠLI NA SVETSKOM PRVENSTVU: Danas su neprepoznatljivi i daleko su od fudbalskih zbivanja! (FOTO)

Autor:

Sport

15.03.2022

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tadašnja fudbalska reprezentacija Jugoslavije neslavno je okončala Svetsko prvenstvo koje je 2006. godine odžano u Nemačkoj.

NESLAVNO SU PROŠLI NA SVETSKOM PRVENSTVU: Danas su neprepoznatljivi i daleko su od fudbalskih zbivanja! (FOTO)

Foto: Starsport

FSS

Tadašnji selektor nacionalne selekcije Ilija Petković, dvojicu uzdanica imao je u Ivanu Ergiću i Danijelu Ljuboji, fudbalerima koji su i van terena bili prijatelji, a nedavno su srpsku fudbalsku javnost, blago je reći, iznenadili.

Naime, njih dvojica su se nakon nekoliko godina ponovo sreli, a fotografija koju je Ergić objevio na društvenim mrežama, u najmanju ruku, iznenadila je sve ljubitelje fudbala.

Danas, dvojica nekadašnjih fudbalera izgledaju neprepoznatljivo. Pustili su brade, posebno Danijel Ljuboja i teško da bi ih neko mogao danas prepoznati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivan_ergic

 

Treba naglasiti da je četrdesetjednogodišnji Ergić danas daleko od fudbala. Napisao je zbirku pesama "Priručnik za čekanje". Sa druge strane, Danijel Ljuboja (43) sa bratom ima menadžersku agenciju i radi sa fudbalerima, najviše u Francuskoj jer je s porodicom ostao da živi u Parizu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading