ODJAVIO RUSIJU: Reprezentativac odbio poziv! Kako će Putin reagovati na izdaju?

Autor:

Sport

15.03.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Rusije diskvalifikovana je iz baraž mečeva u kojima će se odlučivati o učesnicima predstojećeg Svetskog prvenstva, a najnovije informacije koje stižu iz Moskve svakako se nikome u ovoj državi neće svideti.

ODJAVIO RUSIJU: Reprezentativac odbio poziv! Kako će Putin reagovati na izdaju?

Foto: youtube.com/printscreen

Naime, kapiten ruskog nacionalnog tima, Artjom Dzjuba odlučio je da se ne odazove na poziv selektora Valerija Karpina čime je iznenadio kompletnu naciju.

Na takvu odluku se odlučio zbog toga što u Ukrajini ima mnogo rođaka i zbog toga je tražio od Karpina da "preskoči" predstojeće okupljanje reprezentacije, što je već imalo veliki odjek u zapadnim medijima.

 

 

Prethodno su Dzjubu, kao kapitena reprezentacije, prozvali ukrajinski fudbaleri Mikolenko i Jarmolenko, na šta je korpulentni ruski napadač prvo ćutao, a potom na Instagramu objasnio da se nije oglašavao "zato što nije politički ekspert" i da "nema nameru da ulazi u polemiku".

Kako će ova odluka Dzjube uticati na njegovu dalju reprezentativnu karijeru, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading