JUVENTUS ME NE ŽELI: Vlahović ostaje bez najvažnijeg saigrača!

Autor:

Sport

10.03.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakomplikovali se pregovori oko produžetka saradnje!

JUVENTUS ME NE ŽELI: Vlahović ostaje bez najvažnijeg saigrača!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović i Paulo Dibala slave gol

Paulo Dibala spreman je da sasluša ponude drugih klubova.

Dibalin agent Horhe Antun doputovao je pre nekoliko dana iz Argentine kako bi pregovarao oko produžetka saradnje sa predstavnicima Juventusa, ali je po dolasku u Italiju doživeo neprijatno iznenađenje kada je saznao da je sastanak otkazan.

Kako je prenela Gazeta, čelnici "Stare dame" sastaće se sa Dibalinim predstavnikom, kao i sa predstavnicima još pet igrača kojima ističu ugovori ali tek tokom reprezentativne pauze. Oni žele da svi igrači budu maksimalno fokusirani pred tri važna duela sa Sampdorijom, Viljarealom i Salernitanom.

Ovo je bilo dovoljno Dibali da zaključi da Juventus više ne računa na njega, pa je spreman da sasluša ponude zainteresovanih klubova. Među njima su navodno Inter, Totenhem, Barselona i Mančester siti.

Foto: Tanjug/AP

Paulo Dibala

Odlazak Dibale bio bi veliki udarac kako za Juventus, tako i za Dušana Vlahovića koji je sa njim razvijao sjajnu saradnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading