Kanadski novinar ima najluđu prognozu za Mundijal: Hrvati će biti prvaci sveta!

Autor:

Sport

29.12.2017

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Hrvatske će podići "Zlatnu boginju" u Rusiji narednog leta, tvrdi kanadski novinar Džon Molinaro, koji je pored ovoga napravio još četiri hrabre prognoze za fudbalska takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kanadski novinar ih vidi na krovu sveta

Molinaro je svoje prognoze obznanio na portalu "Sportsnet" gde je, između ostalog, rekao i da će Real ponovo odbraniti trofej Lige šampiona.

1) Mančester siti će nastaviti svoj niz bez poraza u Premijer ligi. "Građani" su sastavili 19 pobeda u prvenstvu, uz samo jedan remi u prvih 20 utakmica u sezoni. Očekujem da se taj niz nastavi i u novoj godini.

2) Real Madrid će treći put uzastopno osvojiti Ligu šampiona. Vođen briljatnošću Kristijana Ronalda, "beli" su projurili kroz grupnu fazu takmienja i izgleda kao vrlo pouzdana opklada da će spojiti treću evropsku titulu, čime bi postali prvi klub kojem je to uspelo još od het-trika Bajern Minhena od 1974. do 1976. godine.

3) Hrvatska će osvojiti Svetsko prvenstvo u fudbalu. Još od prvog šampionata, održanog 1930. godine, samo osam država je osvajalo titulu. Hrvatska će biti deveta, opravdaće konstantno zvanje "crnog konja" (favorita iz senke) i oduševiće igrama sledećeg leta u Rusiji.

4) Barselona će prodati Lionela Mesija u PSŽ. Iako su dve strane nedavno potpisale novi ugovor, PSŽ će platiti neverovatnu otkupnu klauzulu od 700 miliona evra i dovešće Argentinca u Grad svetlosti.

5) Toronto će postati prvi MLS klub koji će osvojtii KONKAKAF Ligu šampiona. Nijedan klub iz Severnoameričke lige do sada nije osvajao ovo takmičenje, u kojem pobeđuju samo meksički klubovi još od osnivanja u sezoni 2008/09. Ali, "crveni" bi mogli da pobede sve najbolje ovog puta u Americi.

Neke od ovih prognoza se graniče sa ludošću, a ukoliko se barem jedna od njih obistini biće to prava senzacija, koja će na svoj način uzdrmati fudbalski svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
asid

29.12.2017 17:32

Hrvati će biti prvi koji će sa mundijala stići kući ali ni mi nećemo mnogo zaostajati!