SADA JE SVE JASNO! Sudijski EKSPERT potvrdio - evo da li je bilo potrebe za VAR-om u Subotici!

Autor:

Sport

07.03.2022

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penal za Partizan u Subotici izazvao je mnogo polemike u Srbiji, a najoštrija je bila Crvena zvezda.

SADA JE SVE JASNO! Sudijski EKSPERT potvrdio - evo da li je bilo potrebe za VAR-om u Subotici!

Foto: Starsport

Ekspert za suđenje Zdravko Jokić je pre svega objasnio da prema njegovom mišljenju ovde nije trebalo ni da se gleda VAR.

- Ovde je sudija blizu, iz pozicije gde može da vidi kontakt. Lukić ne svira i proći će 37 ili 38 sekundi i tada će se javiti i VAR. Možda se VAR i javio ranije, međutim mora da se sačeka prvi prekid. Ništa ne bi važilo jer se vraća na ovaj slučaj! To su one situacije da ako se prekršaj desio, sve ono posle se poništava. VAR nije trebalo da se uključi jer to nije jasna i očigledna greška sudije. Verovatno kada bi nekoliko ljudi gledalo ne bi postigli konsenzus. Ovo za mene, kao i za sudiju nije prekršaj. Kontakt nije u toj fazi da je igrač onemogućen da nastavi da igra. UEFA je rekla da treba izbegavati sviranje prekršaja na celom terenu, mekanih, soft- rekao je Jokić.

Crvena zvezda je odmah reagovala saopštenjem, a ni Partizan nije sedeo skrštenih ruku. U svakom slučaju čeka nas zanimljiva završnica šampionata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gde ga nadjoste

07.03.2022 21:03

Da ,,CIGO" JOKIC ZVEZDIN EKSPERT