PRIČA SE, PRIČA: I definitvno je poznata sudbina ruskog sporta! Putin na ovo nije mogao da utiče!

Autor:

Sport

06.03.2022

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratni sukobi na teritoriji Ukrajine se nastavljaju. Implementacija politike na sport je sve veća, pa shodno tome ruski sportisti će uvedene sankcije osećati dugi niz godina.

PRIČA SE, PRIČA: I definitvno je poznata sudbina ruskog sporta! Putin na ovo nije mogao da utiče!

Foto: Tanjug/AP

Evropska kuća fudbala UEFA, još uvek nije donela konačnu odluku o domaćinstu Evropskog prvenstva koje je na programu 2028. godine. Od ranije je poznato da su kandidature za domaćina podnele Rusija, Turska, kao i zajednička kandidatura Ostrvkih zemalja (Engleska, Škotska, Vels, Republika Irska i Severna Irska).

Kako se saznaje, Turska je odustala od kandidature, a shodno svim dešavanjima, potpuno je jasno i da će prijava Ruske Federacije biti odbijena.

Kako prenosi engleski "Dejli Mejl" iz dobro obaveštenih izvora na Ostrvu, UEFA je već donela odluku da će domaćini šampionata biti Engleska, Škotska, Vels, Severna i Republika Irska.

Zvanični rok za podnošenje kandidature je 23. mart, a proglašenje pobednika je predviđeno da bude organizovano u septembru. Međutim, kako sada stvari stoje, odluka bi mogla da bude doneta već u aprilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Rasputin

06.03.2022 20:08

U USA se drogira sirotinja i bogataši. U RF se drogiraju sportisti.