PONOVO U CENTRU MEDIJSKE PAŽNJE: Karijera mu je u strmoglavom padu, ali je ipak tražen! Zvezda „filmova za odrasle“ bacila oko! (FOTO)

Autor:

Sport

05.03.2022

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je zvezda kolumbijske fudbalske reprezentacije tokom Svetskih prvenstava 2014. i 2018. godine.

PONOVO U CENTRU MEDIJSKE PAŽNJE: Karijera mu je u strmoglavom padu, ali je ipak tražen! Zvezda „filmova za odrasle“ bacila oko! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Iako mu je predviđana vanserijska karijera, Džejmsa Rodrigeza nema na fudbalskoj mapi svetskih zvezda. Nakon Porta, Monaka, madridskog Reala, Bajerna i Minhena, Kolumbijac je sezonu 2020/21 proveo u ekipi Evertona, a septembra prethodne godine otisnuo se u Katar gde je poneo dres ekipe Al-Rajan.

Međutim, i pored svega, Rodrigez je izuzetno tražen.

I dalje je privlačan mnogobrojnim damama, a izgleda da ga nije zaboravila ni velika zvezda "filmova za odrasle" Kendra Last.

Džejms i Kendra su bili povezivani i pre nekoliko godina, a sada su se opet pojavile naznake da i dalje nešto postoji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendra Lust™ (@kendralust)

 

Rodrigez je na svoj "Instagram" profil postavio fotografiju posle treninga, uz komentar „popravljam se“. Na istu je neočekivano  reagovala i Kendra Last koja je okačila emorikone sa palcem na gore i bicepsa.
Kolubijac, nekako naivan i dobar, odmah joj odgovorio u sličnom maniru, što je ponovo podstaklo glasine o njihovoj vezi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
baba smilja iz darosave

07.03.2022 01:07

hames nije dzejms