LALATOVIĆU PONOVO PUKAO FILM! Pogubio je živce!

Autor:

Sport

04.03.2022

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog dočekuju ekipu Metalca, a s obzirom na to da su ove dve ekipe direktni rivali u borbi za opstanak u Superligi, očekuje nas zanimljiv meč.

LALATOVIĆU PONOVO PUKAO FILM! Pogubio je živce!

Foto: Starsport

Trener Kragujevčana Nenad Lalatović pred ovu utakmicu izneo je svoja očekivanja.

– Metalac je ekipa koja, po mom skromnom mišljenju, ima kvalitet za gornji deo tabele i prosto mi je neshvatljivo kako su oni došli u situaciju da se bore za opstanak u ligi. To je skup dobrih i školovanih igrača. Mnogi od njih su prošli fudbalsku školu Partizana, a ima i povratnika iz inostranstva, kao što je njihov najbolji igrač Prestiž- koji je igrao u Saudijskoj Arabiji u periodu kada sam ja tamo radio kao trener.

- Svakako da nas očekuje možda i najteža utakmica u prolećnom delu takmičenja protiv, ponavljam, izuzetno kvalitetnog rivala, ali ja verujem u moj tim i nadam se osvajanju važnih bodova. Moram reći da je atmosfera u ekipi fenomenalna, da igrači sjajno rade na treninzima i da su svi spremni da pruže svoj maksimum u ponedeljak- izjavio je on za klupski sajt.

Termin ove utakmice je ponedeljak od 14 sati što se ne sviđa treneru Radničkog koji je na račun rasporeda izneo žestoke kritike.

– Ja sam ubeđen da bi, da se kojim slučajem ova utakmica igra u nedelju, na tribinama ‘Čika Dače’ sigurno bilo pet-šest hiljada ljudi, a ovako će ih biti hiljadu. Zar nije logično da ljudi uz nedeljni ručak na televiziji gledaju direktan prenos komšijskog derbija između Radničkog 1923 i Metalca pred pet hiljada ljudi, nego neku drugu utakmicu koja se igra pred dve stotine gledalaca? Ko još u Srbiji gleda fudbal ponedeljkom u 14 časova- istakao je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading