ZVEZDA je novi stari šampion SRBIJE? Terzić ZAPALIO naciju!

Autor:

Sport

04.03.2022

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terzić blez dlake na jeziku!

ZVEZDA je novi stari šampion SRBIJE? Terzić ZAPALIO naciju!

Foto: Starsport

Milorad Vučelić i Zvezdan Terzić

Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, veruje da će izabranici Dejana Stankovića uspeti da prestignu Partizan u nastavku sezone. On je to izjavio u prostorijama medija centra na stadionu "Rajko Mitić" gde je održana je prigodna svečanost povodom 77 rođendana SD Crvena zvezda.

- Obeležavanje rođendana je uvek lep događaj, jer tada okupljano nama drage ljude i podsećamo se lepih trenutaka. Tako smo se i danas okupili ovde da obeležimo 77. rođendan naše Crvene zvezde, najvećeg kluba na ovim prostorima i najvećeg i najboljeg sportskog društva u Evropi. Zato sa zadovoljstvom koristim ovu priliku da svima vama čestitam današnji rođendan i čestitam sve uspehe koje ste ostvarili u prethodnom periodu - rekao je Terzić i dodao:

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić

- I naš fudbalski klub ima mnogo razloga za ponos. Ostvarili smo istorijske rezultate koji će ostati zapisani zlatnim slovima u svim monografijama našeg kluba. Osvojili smo četvrtu uzastopnu šampionsku titulu, posle 14 godina osvojili smo duplu krunu, po peti put smo se plasirali u grupnu fazu UEFA takmičenja, osvojili smo prvo mesto u grupi Lige Evrope i posle 30 godina, prvi put smo se plasirali u osminu finala takmičenja UEFA.

Zatim se okrenuo priči o trci za šampionsku titulu.

- Iskreno se nadam da ćemo peti put uzastopno osvojiti šampionsku titulu u maju i da ćemo se ponovo radovati. Ponosan sam i na sve ostale uspehe koje ste napravili u ovoj godini i siguran sam da su mnogi od vas prisutnih zaslužili da podignu danas pehar. Fudbalski klub Crvena zvezda je u prethodnom periodu, u skladu sa svojim mogućnostima, pomagao mnoge klubove i iskreno se nadam, za to imamo plan i projekat, da ćemo biti u narednom periodu biti u boljoj situaciji, boljoj mogućnosti i da ćemo biti kičma i motor razvoja svih ostalih klubova, konkretnim potezima. Još jednom da se zahvalim na ovom priznanju, da vam poželim mnogo uspeha u narednom periodu i da svim zvezdašima čestitam 77. rođendan - zaključio je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading