ZVEZDA PUSTILA ZMAJA SA KROVA: Ivanić, Katai i Ohi TORPEDOVALI Voždovac, crveno-beli se vratili na ČELO Superlige! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.03.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ponovo na liderskoj poziciji.

ZVEZDA PUSTILA ZMAJA SA KROVA: Ivanić, Katai i Ohi TORPEDOVALI Voždovac, crveno-beli se vratili na ČELO Superlige! (VIDEO)

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su savladali ekipu Voždovca na Krovu, u okviru 25. kola Superlige Srbije, rezultatom 3:0 (1:0).

Izabranici trenera Dejana Stankovića su, na taj način, potvrdili trijumf nad Partizanom u 166. Večitom derbiju (2:0), pa su se sa nova tri boda, bar privremeno, vratili na čelo prvenstvene tabele.

Otpor Zmajeva slomio je Ivanić u 34. minutu, svojim desetim golom u šampionatu, a prednost gostiju majstorijom je duplirao Katai.

Konačan rezultat postavio je Norvežanin Ohi, golom sredinom drugog poluvremena, nakon čega su sve dileme oko pitanja pobednika otklonjene.

Crvena zvezda sada ima bod više u odnosu na Partizan, a crno-beli imaju šansu da pobedom nad Mladosto ponovo preteknu Večitog rivala.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading