KATAI PUNOG SRCA! Junak Zvezde u večitom derbiju zapalio Delije!

Autor:

Sport

27.02.2022

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u 166. Večitom derbiju rezultatom 2:0 i tako upisali važna tri boda u nastavku borbe za titulu. I ovog puta je za večitog rivala bio koban Aleksandar Katai.

KATAI PUNOG SRCA! Junak Zvezde u večitom derbiju zapalio Delije!

Foto: Starsport

Istakao je Katai da su navijači ponovo nosili našu ekipu, ali i naglasio da nije važno ko je postigao gol, već da su tri boda i pobeda najvažniji.

- Utisci su super. Išli smo na pobedu i uspeli smo u tome. Vrlo bitna tri boda za nas, ali još ništa nije gotovo. Idemo dalje, i korak smo bliže našem cilju - počeo je Katai.

- Šta bih im rekao? Neka dolaze na svaku utakmicu u ovakvom broju. To su stvarno najbolji navijači na svetu, i oni nas nose kroz svaku utakmicu. Što se tiče postizanja golova, to pitanje se često postavlja, ali je manje važno. Najbitnija su tri boda. Danas sam se ja upisao u strelce, sledeći put će neko drugi - zaključio je Katai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading