RIKARDOV CRVENI PADA U ZABORAV: Grobari SKAČU OD SREĆE - fenomenalna vest za Partizan posle ELIMINACIJE Sparte!

Autor:

Sport

24.02.2022

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa vest za Partizan!

RIKARDOV CRVENI PADA U ZABORAV: Grobari SKAČU OD SREĆE - fenomenalna vest za Partizan posle ELIMINACIJE Sparte!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana eliminisali su prašku Spartu u plej-ofu Lige konferencija, a crno-beli su tim podvigom došli do značajne finansijske injekcije od UEFA. Utisak iz Humske pokvarilo je samo isključenje Rikarda, koji će propustiti naredni evropski meč, ali zato kao "melem na ranu" stiže novac iz evropske kuće fudbala.

Prema propozicijama UEFA, Partizanu na ime pobede u večerašnjem dvomeču pripada 600.000 evra, kao i sav prihod koji će imati od ulaznica i prodatih televizijskih prava. Uzimajući u obzir da je beogradski klub u dosadašnjem delu takmičenja kroz Ligu konferencija na jesen već inkasirao 6.172.000 evra, može se reći da bi ovaj novac mogao krupno da "pogura" crno-bele.

Naravno, ovde nije kraj, pošto bi crno-beli mogli da dođu do dodatnih sredstava ukoliko se plasiraju i među najboljih osam u ovom takmičenju. Ipak, tek treba sačekati eventualnog protivnika koji ih čeka na sledećem koraku, a koji sigurno neće biti nimalo lagan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading