OTKRIVENO - Benfika potrošila bogatstvo na Živkovića!

Autor:

Sport

28.12.2017

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski gigant iz Lisabona potrošio je bogatstvo kako bi angažovao Andriju Živkovića. Srbin dobio novac pre potpisa, milione na ime plate, a sledi mu bonus kada bude odlazio.

Andrija Živković

Fudbalski klub Partizan ostao je prošle godine bez obeštećenja kada je Andrija Živkovića napustio Humsku, a pride su crno-beli morali da plate "penale" zbog štetnog ugovora koji je ranije sklopljen.

Šampion Srbije još uvek vraća dugove zbog neshvatljivih odluka prethodne uprave, a Andrija Živković već godinu i po dana nosi dres Benfike u koju je početkom jula 2016. godine stigao kao slobodan igrač.

Srbin je posle šestomesečne suspenzije u Partizanu zbog odbijanja da produži ugovor sa crno-belima dogovorio saradnju sa portugalskim gigantom koji nije štedeo milione.


Portugalski mediji došli su do tačnih cifara koje stoje u ugovoru Andrije Živkovića i Benfike i sve obelodanili. Reklo bi se da je mladi reprezentativac Srbije prošao mnogo bolje od svih svojih vršnjaka.

Samo zbog toga što je u klub stigao kao slobodan igrač Andrija Živković je dobio 3 miliona evra, a klauzula koju ima u ugovoru garantuje mu još toliko kada bude napuštao Benfiku!

RepublikaFoto: instagram.com/zivkovic17
Andrija Živković

Benfika je očito procenila da 6 miliona evra nije mnogo za slobodnog igrača za kojeg su mnogi bili spremni da izdvoje pomenutu sumu da su morali da ga kupuju od Partizana.

Prilikom dolaska u Benfiku Andrija Živković je potpisao ugovor do 30. juna 2021. godine, a početna plata koju je već zaradio u prvoj godini iznosila je 2.100.000 evra.

Portugalski "Rekord" piše da će Živković iz godine u godinu zarađivati sve više i da će u poslednjoj godini ugovora, ukoliko do tada ostane u klubu, zaraditi 4.900.000 evra!


Kada se podvuče crta jasno je zašto je otac Andrije Živkovića insistirao na tome da njegov sin nema šta da traži u Partizanu i da nikakva vrsta dogovora sa crno-belima nije moguća.

Mladi reprezentativac Srbije obezbedio je sebi višemilionsku zaradu od transfera u Benfiku, a Partizanu ostaje da isplati poslednjih milion evra koje je ostao dužan nakon neizvršenih obaveza iz ugovora koji je sklopiljen u prošlosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading