NAJAVLJUJE HAOS! ZAŠTO NJEGA BRINE VEČITI DERBI? Trener Sparte ŠOKIRAO Grobare pred revanš u Humskoj!

Autor:

Sport

23.02.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Plzena ponovo u Humskoj.

NAJAVLJUJE HAOS! ZAŠTO NJEGA BRINE VEČITI DERBI? Trener Sparte ŠOKIRAO Grobare pred revanš u Humskoj!

Foto: Starsport

Pavel Vrba

Trener Sparte Pavel Vrba istakao je da njegov tim "bez pritiska" dolazi na noge Partizanu u revanš meču plej-ofa Lige konferencija. Trener praškog kluba je istakao da će njegovi izabranici učiniti sve što je u njihovoj moći da izbore povoljan rezultat koji bi ih odveo u osminu finala, posle minimalnog poraza na "Letni" minulog četvrtka.

- Partizan je pobedio u Pragu, tako da mislim da će igru graditi iz sigurne odbrane, ali očekujem i će biti ofanzivniji nego u prvom meču jer će želeti da obraduje svoje navijače - naveo je Vrba, a zatim je dodao:

- S druge strane, mi nemamo šta da izgubimo, tako da bi mogla da bude veoma zanimljiva utakmica.

U nedelju od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" na programu je 166. Večiti derbi, a Vrba, koji je upoznat sa tom činjenicom, je kazao da će Česi pokušati da poremete "Parni valjak" uoči susreta sa Crvenom zvezdom.

Mislim da Partizan želi dobar rezultat i protiv Sparte, ali i u derbiju. Nadamo se da ćemo im sutra otežati i da neće otići na derbi u optimalnoj kondiciji - jasan je Pavel Vrba.

Podsećamo da je pobedonosni gol za Partizan u Pragu postigao Menig, na asistenciju Zdjelara, a duel u Humskoj igra se od 18:45 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading