NEKADA GA JE PLJUVAO, A SAD... Svim srcem uz Stanoja MAĐIONIČARA!

Autor:

Sport

23.02.2022

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudni su putevi fudbalski. Pre nešto više od 10 godina, u januaru 2012, Dragan Đurić je, kao predsednik Partizana, oterao Aleksandra Stanojevića s klupe crno-belih. Danas, kada je fudbalska titula zajednički cilj i želja svih partizanovaca, trofejni čelnik "parnog valjka" prvi je Stanojevićev fan i u razgovoru za Srpski telegraf poručuje da će iskusni strateg biti najzaslužniji za to ako se titula posle četiri godine posta vrati u Humsku.

NEKADA GA JE PLJUVAO, A SAD... Svim srcem uz Stanoja MAĐIONIČARA!

Foto: Starsport

Crvena zvezda i Partizan sastaće se u nedelju (18.00) na Marakani u 166. večitom derbiju, koji bi lako mogao da odluči prvaka države.

- Partizan je iznad svih nas, nije bitno šta je bilo u prošlosti. Važno je da se osvoji ova titula i prekine dominacija Crvene zvezde - kaže Dragan Đurić za naš list i dodaje:

- Ako naš Partizan osvoji titulu, to će biti isključivo zasluga trenera. Sale je kao mađioničar. Neverovatno je šta radi s ovim skromnim i limitiranim timom. Iskreno, pomalo se plašim šta će biti na Marakani baš zbog tog našeg skromnog tima. Međutim, ako budu igrali čvrsto kao u Pragu, onda možemo da se nadamo dobrom ishodu. Partizanu bi i remi bio dovoljan, mislim da će Stanojević tako i da namesti utakmicu.

Republika

Foto: Starsport

Priznaje čovek koji je Partizanu, kao funkcioner, doneo šest uzastopnih šampionskih pehara da večiti rival Crvena zvezda ima kvalitetniji tim od crno-belih.

- Zvezda ima bolje i kvalitetnije igrače. Više su i uložili u tim, to se vidi i po rezultatu u Evropi. Međutim, u prolećnim kolima nisu pokazali neku zavidnu igru. Očigledno je da tamo postoje neki unutrašnji problemi, da li na relaciji uprava i igrači ili s trenerom Dejanom Stankovićem - ističe Đurić.

Očekuje se da posle duže vremena Marakana bude maksimalno popunjena u svetkovini srpskog fudbala, a bivši predsednik pozvao je grobare da dođu u što većem broju.

- Verujem da će stadion biti popunjen do poslednjeg mesta. Dugo u srpskom fudbalu nismo imali utakmicu ovakve težine. Verujem da će grobari popuniti jug, da će podržati tim i voditi ga do titule. Stvarno bih voleo da Partizan pobedi i reši prvenstvo na Marakani - zaključio je Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading