VOJO UMALO RAZBIO GLAVU IGORU: Mogao je sudija da nam progleda kroz prste za crveni - Lalatović bez dlake na jeziku! (VIDEO+FOTO)

Autor:

Sport

20.02.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana lako su savladali ekipu Radničkog iz Kragujevca (2:0) u okviru 23. kola Superlige Srbije.

VOJO UMALO RAZBIO GLAVU IGORU: Mogao je sudija da nam progleda kroz prste za crveni - Lalatović bez dlake na jeziku! (VIDEO+FOTO)

Foto: Printscreen/TV Arena sport/Twitter

Ipak, pobeda crno-belih je pala u drugi plan nakon uvredljive izjave Nenada Lalatović odmah po završetku utakmice u Humskoj:

- Partizan je bio bolji, naročito za ta dva gola. Crveni karton koji smo dobili, sudija je mogao da nam pogleda kroz prste- istakao je Lalatović nakon crvenog kartona koji je zaradio Vojo Ubiparip.

Republika

Foto: Printscreen/TV Arena sport/Twitter

Nenad Lalatović

Naime, Ubiarip je zaradio drugi žuti karton tako što je kopačkom pokušao da dođe do lopte, a na tom putu se isprečila glava Igora Vujačića. Glavni arbitar je nakon VAR intervencije pokazao drugi žuti igraču Radničkog i poslao ga u svlačionicu - a to je zasmetalo Lalatu.

 

 

- Kada Partizan pusti besplatne ulaznice, to samo znači koliko oni plaše Lalata. Neću nikoga da vređam, iako su oni mene vređali. Dobili bi opet po dupetu da sam ja selektorao tim. Mogu da mi prete slobodno, tri puta sam ih zaredom dobio. Mogu da plaču i kukaju, uzeo sam im trofej u Kupu, a to ih najviše boli- rekao je Lalatović za "TV Arena sport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading