ŽOC O LESORU! Trener Partizana otkrio zašto ga nije bilo protiv Borca!

Autor:

Sport

18.02.2022

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana uspeli su da ostvare laku pobedu u poslednjem četvrtfinalnom duelu na Kupu Radivoja Koraća u Nišu protiv Borca iz Zemuna (101:48).

ŽOC O LESORU! Trener Partizana otkrio zašto ga nije bilo protiv Borca!

Foto: Starsport

Trener crno-belih, Željko Obradović pre svega je pohvalio ekipu Borca, a pritom se osvrnuo i na izostanak Matijasa Lesora na ovom meču:

- Iskoristio bih priliku da čestitam Borcu iz Zemuna na tome što su se plasirali na Kup Radivoja Koraća. Specifično je ovo takmičenje, uvek traži da budeš na maksimalnoj koncentraciji i motivaciji. Bilo je očigledno da su rivali bili motivisani, napravili su nam u prvoj četvrtini i u drugoj deonici probleme sa pik-en-popom. Kada smo to uspeli da rešimo, utakmica je dobila potpuno drugačiju sliku. Vreme je da se sada sve izanalizira i da se spremimo za FMP. Uvek je dobro kad imaš navijače uz sebe, koliko su sposobni oni da nose tim, zahvaljujem im se. Nadam se da će sutra biti sportska atmosfera, da bude fer-plej, to je ono što tražim. Hvala im još jednom što su došli i podržali ekipu - rekao je Obradović.

Prokomentarisao je odsustvo Matijasa Lesora, koji je u civilu ispratio meč, a za kojeg se u međuvremenu saznalo da je imao prehladu.

 - Nije se osećao dobro, baš ni Zagorac - potvrdio je Željko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading