OVO JE STRAŠNO! Miljenik Grobara doživeo tešku saobraćajnu nesreću! Užasna sudbina ovog fenomenalnog fudbalera!

Autor:

Sport

18.02.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška priča Partizanovog bisera i velikog ljubimca crno-bele publike.

OVO JE STRAŠNO! Miljenik Grobara doživeo tešku saobraćajnu nesreću! Užasna sudbina ovog fenomenalnog fudbalera!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Aktuelni fudbaler Proletera i dete Partizana Nikola Ninković, prisetio se teške saobraćajne nesreće koja mu je kako sam kaže promenila život:

- Posle saobraćajne nesreće, gde je sve, na sreću, prošlo dobro, dobio sam od Boga drugu šansu da igram fudbal. Otišao sam u Brešu, da bi mi klub zabio nož u leđa. Oni su mi namestili lekarske preglede, samo zato jer je trener koji me je doveo promenjen. I dalje sam u sporu s njima, a kako stoje stvari, 99 odsto ću ih dobiti, jer sam ja taj koji ima sve validne papire koji se tiču mojih povreda. Nepravda je to što se desilo, potom šest meseci nisam nigde igrao- započeo je Ninković razgovor za "Telegraf".

Republika

Foto: Starsport

Nikola Ninković

Posle Breše, popularni Džigi nije imao mnogo ponuda, upravo zbog straha i pitanja - Da li on može ponovo da igra fudbal?

- Kada se desila ta nesreća i kada sam se oporavio malo, svi su me pitali da li mogu ponovo da igram fudbal, ali niko nije znao da sam ja već dva meseca posle nesreće bio u punom trenažnom procesu, nisam imao nikakve ozbiljne posledice - rekao je Ninković.

Ninković je doživeo saobraćajnu nesreću 23. oktobra 2020. godine. Tadašnji igrač Askolija je bio na putu ka Italiji kada se u Hrvatskoj sudario sa kamionom i totalno uništio svoje vozilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading