MILAN SASTAVLJA MOĆAN TIM! Bombarder iz "provincije" je meta!

Autor:

Sport

14.02.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklo kolo Serije A obeležio je sjajan gol igrača Atalante, Ruslana Malinovskog protiv Juventusa kojim je doneo bod svom timu.

MILAN SASTAVLJA MOĆAN TIM! Bombarder iz "provincije" je meta!

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski fudbaler već nekoliko sezona, sa velikim uspehom, igra za klub iz Bergama, a trener Gasperini ima veliko poverenje u njega. Jedan je  od ključnih fudbalera Atalante ove sezone, postigao je šest golova i dodao dve asistencije, ipak teško je verovati da ćemo ga i naredne sezone gledati u plavo-crnom dresu člana Serije A.

Malinovskom ugovor sa Atalantom ističe 2023. godine, a dvadestosmogodišnji veznjak spreman je za transfer u neki od najvećih klubova u Italiji.

Proteklog leta govorilo se da su oba milanska velikana zaintereosvana za Ukrajinca, a prema poslednjim informacijama iz Italije Milan je trenutno glavni favorit za potpis fudbalera sa razornim udarcem.

Malinovski bi bio veliko pojačanje za vezni red Milana i moguće, poslednja puzla u šampionskoj slagalici Stefana Piolija.

Njegova vrednost se procenjuje na 30 miliona evra, ali je za očekivati da će Atalanta želeti da zaradi više od tog iznosa za njegov transfer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading