EVO ŠTA SE ZAPRAVO DESILO NA MARAKANI! VAR se pokvario - stigla potvrda!

Autor:

Sport

14.02.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Pavkov dao gol, ali kako?

EVO ŠTA SE ZAPRAVO DESILO NA MARAKANI! VAR se pokvario - stigla potvrda!

Foto: Starsport

Zbog tehničkog kvara nije funkcionisala VAR tehnologijana trećini utakmice između Crvene zvezde i Čukaričkog (3:0) koja je odigrana u subotu u okviru 22. kola Superlige, potvrdio je predsednik Sudijske komisije FSS Dejan Filipović gostujući u Jutarnjem programu "TV Prva".

 

 

- Istina je, VAR nije radio 28 minuta, čekamo još izveštaj našeg provajdera. Na samo pet utakmica do sada nije radio, sve je bila tehnička greška. Prvi put se na meču Crvene zvezde i Čukaričkog desila takva greška u audio komunikaciji, ali nadamo se da će biti minimizovano u ostatku sezone. Radio je sve do pre pet minuta pred meča, odnosno radilo je sa prekidima. Obaveste se kapiteni da se igra bez VAR tehnologije... U Nemačkoj ligi je bio propust na meču Frajburg - Majnc i trener ekipe koja je primila gol, rekao je da se dešava - to je fudbal. Nadamo se da ćemo doći na taj nivo sportske kulture- rekao je Dejan Filipović.

Zvezda je do vođstva na ovom meču došla golom Milana Pavkova, koji je prethodno srušio svog čuvara na sredini terena. VAR se nije upalio, a Pavkov je u nastavku akcije zatresao mrežu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading