NATHO POLUDEO: Ono u NIšu nije teren, nego PLAŽA!

Autor:

Sport

13.02.2022

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski vezista Bibras Natho u Nišu je odigrao svoj 100. jubilarni meč u dresu Partizana.

NATHO POLUDEO: Ono u NIšu nije teren, nego PLAŽA!

Foto: FK Partizan

Partizan je na teškom gostovanju savladao Radnički Niš na Čairu rezultatom 2:0.

Bibras Natho je posle svog 100. meča u dresu crno-belih bio presrećan, ali je imao i ogromne zamerke na stanje terena u Nišu.

- Izuzetno teška utakmica u svakom segmentu. Ako još uzmemo i situaciju kada je Pop (Aleksandar Popović, prim.aut.) pao i izgubio svest, što nas je sve preseklo... Zaista je bilo teško igrati i pobediti, jer je teren bio toliko loš, da slobodno mogu reći da smo igrali sve osim fudbala. Bila je to plaža, a ne fudbalski teren za igru. Mislim da je ovo bio najgori teren na kom sam ikad igrao u svojoj karijeri, a igrao sam nekad i na -15 i -20 stepeni. Ovo je bio stvarno najgori teren na kom sam igrao, koliko se sećam. Ali, da biste uzeli titulu, morate da pobeđujete na takvim utakmicama.

Republika

Foto: Starsport

Izraelac ne krije zadovoljstvo zbog jubileja.

- Poseban je osećaj što sam odigrao 100 utakmica u Partizanovom dresu. Nadam se još mnogim, minimum još 100. Zaista lep osećaj i bio sam stvarno uzbuđen danas zbog te činjenice, ali sad moram da nastavim dalje i u još boljem ritmu.

Natho se vratio na teren posle zdravstvenih problema koje je imao krajem protekle godine.

- Posebno sam srećan što sam sam se vratio oporavljen i spreman, jer nisam igrao takmičarske utakmice dva-tri meseca. Osećam se dobro i, kao što sam i rekao ranije, bilo je veoma teško igrati fudbal juče, ali sam srećan zbog povratka i radujem se narednim utakmicama. Pokušaćemo da damo sve od sebe u Ligi konferencije, ali moramo da budemo i 100 odsto koncentrisani na domaće prvenstvo. Svaka utakmica je veoma važna, svaka utakmica za nas je, kako volimo da kažemo, kao poslednja. Svaka utakmica može da odredi budućnost i moramo biti veoma koncentrisani na to - zaključio je izraelski majstor fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading