Veliko priznanje za Stankovića: SRBIN PRED INTEROVOM KUĆOM SLAVNIH!

Autor:

Sport

26.12.2017

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši srpski fudbaler Dejan Stanković na pragu je velikog priznanja, a na sajtu italijanskog kluba možete glasati da nekadašnji kapiten naše selekcije uđe u ovaj krug besmtrnih "nero-azura".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stanković je legenda Intera bez obzira na ishod glasanja

Stanković je jedan od 142 kandidata za Interovu kuću slavnih, a igrači su razvrstani u četiri kategorije, u zavisnosti od pozicije na kojoj su nastupali tokom igračke karijere.

Rekorder po broju nastupa za selekciju Srbije (103) nalazi se u konkurenciji vezista zajedno sa Luisom Figom, Lotarom Mateusom, Sandrom Macolom, Dijegom Simeoneom, Luisom Suarezom...

Stanković se našao u društvu velikih imena kao što su još Valter Zenga, Đuzepe Barezi, Andreas Breme, Đankinto Faketi, Havijer Zeneti, Ronaldo, Alesandro Altobeli, Đuzepe Meaca, Kristijan Vijeri i drugi.

Za ulazak u Interovu Kuću slavnih odlučivaće i navijači putem zvanične internet prezentacije "neroazura" i njihovi glasovi učestvovaće 50 odsto u odluci.

Za našeg fudbalera možete glasati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading