(VIDEO) Stadion gde će SRBIJA IGRATI OPASAN PO ŽIVOT: Kosmos arena pred raspadom!

Autor:

Sport

26.12.2017

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stadion u ruskom gradu Samari gde će naša reprezentacija igrati meč protiv Kostarike na Mundijalu se nalazi u stanju raspada. Sve ovo događa se samo šest meseci pred početak Svetskog šampionata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion u Samari nije adaptiran za utakmice i dalje

Organizator Mundijala napravili su ogroman propust. Ne samo da radovi na izgradnji "Kosmos arene" u Samari kasne, već je Federalna služba za zaštitu životne sredie, tehnološkog i nuklearnog nadzora (Rosteknadzor) zatražila da svi radovi budu prekinuti na tri meseca jer su napravljeni ogromni propusti, otkriva ruski portal "Sovjet sport".

- Pronađen je ogroman broj nedostataka u pločama, stubovima, potpornim i pregradnim zidovima, šavovima, u elektoinstalacijama. Propusti mogu da ugroze bezbednost svih na objektu. Naša administracja uputila je sedam tužbi Arbitražnom sudu u Samarskoj oblasti za Građevinsko udruženje 'Kazanj', generalnog izvođača radova. Zahtevamo od suda da na tri meseca obustavi izgradnju stadiona - navodi se u saopštenju Rosteknadzora.

Nedavno se čak i predsednik Rusije Vladimir Putin oglasio nedavno povodom čitavog problema, a čak je i prvi čovek države priznao da postoje problemi u izgradnji. Međutim, Putin je uverio javnost, svi problemi biće otklonjeni pred start Mundijala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading