ZAVIRILI SMO U SPORTSKI CENTAR FSS: Kuća fudbala, SVETSKA, a NAŠA! (FOTO)

Autor: Milan Zdravković

Sport

09.02.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od jakih aduta fudbalske reprezentacije Srbije tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru bili su mir i tišina Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi, u kojoj su se puleni Dragana Stojkovića Piksija pripremali za velike pobede, posebno za onu u Lisabonu u poslednjem kolu, kada su eliminisani Ronaldo i Portugalci.

ZAVIRILI SMO U SPORTSKI CENTAR FSS: Kuća fudbala, SVETSKA, a NAŠA! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Svih 365 dana u godini ovaj objekat je na usluzi najboljim srpskim fudbalerima, a najviši standardi po kojima funkcioniše i hotel "Luks" sa četiri zvezdice, koji se nalazi u njegovom sastavu, svakako su dobar temelj za nove uspehe.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

DRUGI SPORTOVI

- Prioritet je da se svi događaji u Sportskom centru FSS prilagođavaju A timu da bi on imao najbolje uslove za pripreme pred važne utakmice. Što se nas tiče, primarne su i ostale nacionalne selekcije, mlađe kategorije, kako muške tako i ženske, i futsal reprezentacija - ističe direktor ovog centra Nenad Santrač u razgovoru za Srpski telegraf.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Naravno, Sportski centar FSS je na usluzi i ostalim gostima van fudbala.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

- U terminima kada A selekcija nije tu ili nema obaveze u kvalifikacijama, u svim pogodnostima našeg centra mogu da uživaju i takmičari iz drugih sportova poput odbojke, rukometa, košarke... Prošle godine sve rukometne selekcije Srbije su se pripremale ovde kod nas. U letnjem periodu kada miruju fudbalska takmičenja, od sredine juna do kraja avgusta imamo i mogućnost da primimo mnoge timove, pa smo tako prethodnih godina imali goste, fudbalske klubove iz Egipta, Katara i Rusije, koji su se pripremali ovde u Staroj Pazovi.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

LUKSUZNI RESTORAN

Što se tiče kapaciteta, Santrač kaže da njega diktira epidemiološka situacija.

- Ranije, u normalnim uslovima, mogli smo da primimo i po tri kompletne ekipe na bazi punog pansiona, ali sada, usled koronavirusa i zbog smeštajnih kapaciteta i kreveta, broj je sveden na dve ekipe - zaključio je Santrač.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pored "Luks" hotela sa četiri zvezdice i odličnih terena, gostima je na usluzi i luksuzni restoran u okviru sportskog centra, kao i sale za organizaciju seminara, sastanaka i radionica, simpozijuma, konferencija i kongresa.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zvezda bila gost tokom pandemije

Tokom pauze zbog pandemije koronavirusa Sportski centar FSS u Staroj Pazovi se ispostavio kao idealno mesto za izolaciju i pripreme ekipa.

- Eto, da kažemo i da smo tokom pauze zbog pandemije tokom 2020. imali ovde, kao goste, fudbalere Crvene zvezde, Radničkog iz Kragujevca i Budućnosti iz Podgorice. Naravno, vodilo se strogo računa o higijeni i svim aspektima situacije, ali se sportski centar pokazao kao pravi domaćin u datim uslovima - podvlači Santrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading