DELIJE SLAVE! Crvena zvezda rešila da nagradi najvernije!

Autor:

Sport

07.02.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda objavila je na koji način će se vršiti prodaja karata za "prolećnu" premijeru sa Čukaričkim i tom prilikom iznenadila navijače.

DELIJE SLAVE! Crvena zvezda rešila da nagradi najvernije!

Foto: FK Crvena zvezda

Navijači Crvene Zvezde

- Fudbalski klub Crvena zvezda je pripremio posebno iznenađenje za sve navijače našeg trofejnog kluba. Svako ko bude kupio kartu za meč protiv Čukaričkog dobiće besplatnu ulaznicu za utakmicu protiv večitog rivala koja je će se odigrati 27. februara na stadionu ’Rajko Mitić’. Klub napominje da će karta za večiti derbi biti validna samo ako se ulaznica za meč protiv Čukaričkog očita - piše na sajtu kluba.

Crvena zvezda započeće drugi deo takmičenja utakmicom protiv Čukaričkog na Marakani. Ulaznice za ovaj meč po sledećim cenama:

Sever 400 dinara

Istok 600 dinara
Zapad 800 dinara
VIP zapad 1.200 dinara
VIP I i VIP II 2.500 dinara
VIP Galerija 4.000 dinara (u cenu je uključeno parking mesto)

Prodaja karata za utakmicu sa Čukaričkim biće dostupna online od četvrtka od 12 časova, dok će svi navijači moći da nabave kartu na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" u petak od 10 do 18 časova i u subotu, na dan utakmice, od 10 sati do početka meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading