TEK ŠTO SE VRATIO U SRBIJI! Lalatović ZAPALIO konferenciju za medije!

Autor:

Sport

07.02.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lalatović, novi je trener Radničkog iz Kragujevca, člana Superlige Srbije.

TEK ŠTO SE VRATIO U SRBIJI! Lalatović ZAPALIO konferenciju za medije!

Foto: Starsport

Lalatović se obratio novinarima na promociji u Kragujevcu:

- Da nisam ovde proveo godinu dana kao igrač sa 18 godina i živeo u ovom gradu, ne bih verovatno ni prihvatio ponudu. Emocije su prevagnule, ovaj klub je meni mnogo tada pomogao. Nije mi sada bilo lako da prihvatim sve ovo, jako mi je žao što je Radnički došao u tu situaciju da bude poslednji na tabeli jer ovaj klub i grad ne zaslužuju da bude na ovoj poziciji. Mislim da je uprava uradila dobar posao, doveli su dosta novih igrača, kvalitetnih i verujem da možemo da izborimo opstanak. 

- To neće biti lako, pred nama je jedan dugačak put, biće to dugačkih i napornih tri i po meseca, ali sam siguran da ćemo i uz pomoć navijača, koji su fanatici i vole svoj klub, dati maksimum. Radnički nije igrao toliko loše, koliko nije imao sreće. Igrači moraju da shvate jednu stvar: ne igram ja, igraju oni, a ja ću dati sve od sebe na svakoj utakmici jer ne bih ni ja voleo da ispadnemo iz lige. Mnogi su me zvali i pitali da li sam normalan što ulazim u sve ovo, ali osetio sam potrebu da treba da prihvatim i da zajedno svi ostvarimo ono što je za mnoge možda nemoguće.

- Proleter je prvo kolo, jako teško, drugo kolo idemo Partizanu, a nakon toga nam dolazi Voždovac. Nadam se da ćemo u ta prva tri kola uspeti da uzmemo bodove. Mi ćemo na svakoj utakmicu ići na pobedu, ne smemo da kalkulišemo, nemamo vremena da eksperimentišemo, nego da osvajamo bodove- poručio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading