OPŠTA MAKLJAŽA NA MEČU NIŽELIGAŠA - Trener gostiju KRVAVE glave završio u HITNOJ - desetine POVREĐENIH na obe strane! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.02.2022

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene sa fudbalskog terena stižu nam iz Grčke!

OPŠTA MAKLJAŽA NA MEČU NIŽELIGAŠA - Trener gostiju KRVAVE glave završio u HITNOJ - desetine POVREĐENIH na obe strane! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Proto Thema

Tamo su se u okviru plej-aut grupe A1 lige regiona Halkidiki sastali domaćin Kasandra i Galatista. 

Problemi su počeli već u 48. minutu kada su iz tabora domaćih tražili nedozvoljenu poziciju nakon pogodka igrača Galatiste, Nikosa Ladopulosa.

Potpuni haos nastao je u 75. minutu. Tada je Kasandra tražila penal, a umesto da pokaže na belu tačku, sudija Bisuki je dodelio žuti karton domaćem igraču za simuliranje.

Uleteli su navijači Kasandre na teren, i prvo im je ruku došao trener gostiju, koji je najgore i prošao jer je morao biti prevezen u bolnicu zbog krvarenja glave. Nije se razularena gomila zaustavila na njemu, na njihovom udaru našli su se i gostujući igrači. 

Napadali su nas sa svih strana, u jednom momentu sam video oko mene nepoznate ljude u jaknama. Sramota je što se ovako nešto dogodilo - rekao je fudbaler gostujućeg tima Kostas Suanis, a prenosi "Gazeta"

Iako su gosti u ovom sukobu izvukli deblji kralj, povređenih je bilo i sa druge strane. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading