"NAPOKON SAM OBUKAO PRAVE BOJE" - Iskren je Fejsa po povratku u srpski fudbal!

Autor:

Sport

03.02.2022

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomir Fejsa otkrio je razloge povratka u srpski fudbal!

"NAPOKON SAM OBUKAO PRAVE BOJE" - Iskren je Fejsa po povratku u srpski fudbal!

Foto: FK Partizan

Napustio je Ljubomir Fejsa Partizan pre više od deset godina, a ove zime složile su se kockice za njegov povratak.

Imao je srpski vezista uspešnu karijeru u Evropi, nastupao je za Olimpijakos, a bio je i nosilac igre portugalske Benfike. Nakon kratke avanture po Saudijskoj Arabiji odlučio je Fejsa da je vreme za povratak u srpski fudbal.

Imam dvoje male dece, Partizan je moj klub i već dam dugo igrao preko. Nisam razmišljao da ću se jednog dana vratiti, ali kada sam pročitao u novinama da postoji interesovanje, dobio jedan poziv, drugi... Srce me je privuklo tu. Više sam voleo da dođem u Partizan nego da idem po drugim klubovima - rekao je Fejsa.

Foto: Starsport

Ljubomir Fejsa

Partizan ove sezone beleži sjajne rezultate, kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni. Otkrio je Fejsa da li je i to na određen način uticalo na povratak u redove crno-belih.

Veoma me je motivisalo. Tip sam igrača koji voli da ode u klub koji će se boriti za trofeje. Ne volim da sam deo prosečnog kluba iz sredine tabele koji igra bez pritiska. Odlučio sam da dođem, da pomognem i da na kraju svi zajedno slavimo - izjavio je srpski vezista.

Prezimio je Partizan u Evropi, a Fejsa u prvom mandatu u crno-belom dresu nije imao takvu priliku.

Istina, nisam, to će biti nešto novo i dobro. Sada postji šansa i potrudićemo se da ostvarimo uspeh. U Evropi je lepo igrati, kroz čitavu karijeru sam igrao u Ligi šampiona i Ligi Evrope, a sada imam priliku i u Ligi konferencija. Voleo bih da se borimo što duže, evropske utakmice su uvek lepe, za uživanje - siguran je u dobar rezultat Ljubomir Fejsa.

Foto: Starsport

Ljubomir Fejsa

Povratkom u Partizan nisu bili iznenađeni samo navijači crno-belih.

Moju porodicu je iznenadilo. Otac je stari partizanovac i kada sam mu rekao baš je bio iznenađen. Od mog odlaska nije gledao utakmice u toj meri, ali prati moje utakmice, tako da će se sada ponovo vratiti na stadion. Otac i majka su sekli isečke iz novina od najranijih dana. Imaju punu kutiju tekstova - otkrio je klupske boje svoje porodice Fejsa.

Nije Fejsa imao mira dok je nosio crveno-beli dres.

Otac me je pitao nakon Olimpijakosa i Benfike - da li ću nekada ponovo nositi prave boje. Sećam se kao da je juče bilo da sam mu rekao: polako, biće... Profesionalac sam ipak, boja dresa je nešto što ide u rok službe - zaključio je Fejsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading