MNOGI ĆE IMATI KORISTI OD VLAHOVIĆEVOG TRANSFERA: Pored Partizana i ovim klubovima stiže novac - da li je na toj listi i Crvena zvezda!

Autor:

Sport

29.01.2022

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac je već predstavljen u novom klubu. Pono je obukao crno-beli dres, ovoga puta torinskog Juventusa, a razliku za zadovoljstvo imaju i klubovi u Srbiji.

MNOGI ĆE IMATI KORISTI OD VLAHOVIĆEVOG TRANSFERA: Pored Partizana i ovim klubovima stiže novac - da li je na toj listi i Crvena zvezda!

Foto: twitter.com/printscreen

Već smo pisali o novcu koji će na osnovu transfer kotizacije leći na račun beogradskog Partizana, ali razloga za zadovoljstvo imaju i još neki.

Na spisku onih koji će zaraditi od prelaska Dušana Vlahovića iz Firence u Torino, nalaze se i javnosti ne toliko poznat klub, Altina iz Zemuna koja će prihodovati 375.000 evra, dok će mnogo poznatiji OFK Beograd biti bogatiji za 93.750 evra.

Interesanan je podatak da je Dušan Vlahović, kao pionir, odigrao jednu utakmicu za Crvenu zvezdu, ali je to bila prijateljska utakmica i napadač nije bio registrovan. Tako da crveno-beli neće “omastiti brke” od prodaje sada najskupljeg srpskog fudbalera ikada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading