PROPAŠĆE U JUVENTUSU: Legenda ŠOKIRALA rečima o Vlahoviću!

Autor:

Sport

29.01.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonio Kasano, bivši italijanski fudbaler, ne očekuje uspeh Dušana Vlahovića u crno-belom dresu!

PROPAŠĆE U JUVENTUSU: Legenda ŠOKIRALA rečima o Vlahoviću!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović juče je zvanično prešao iz Fiorentine u Juventus za iznos od 75.000.000 evra. I dok italijanska javnost bruji o ovom senzacionalnom transferu, Antonio Kasano misli da su u Torinu napravili pogrešan potez.

- Juventus je napravio neočekivan potez, ali ja sam siguran da Masimilijano Alegri neće menjati svoj stil igre. Igraće kao što je igrao i dosad. Juventus s Alegrijem na klupi će ovako izgledati - siguran je Kasano.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović stiže u Torino

Osim što se ovaj transfer neće isplatiti Juventusu, Kasano misli da on ništa dobro neće doneti ni srpskom golgeteru.

- Da li je Vlahović povukao pravi potez? Ne, taj je potez senzacionalno pogrešan. Bolje bi mu bilo da je napravio neki međukorak i otišao u klub poput Arsenala ili Totenhema. On može postati jak, ali ovo je riskantan korak jer moraće pokazati više nego što je dosad pokazivao u Fiorentini. Ukratko, po meni je ovo riskantan potez i kluba i igrača - zaključio je Kasano.

Kasano je i tokom fudbalske karijere, a i nakon nje, bio poznat kao izuzetno prgav i problematičan igrač. Poznata je stvar da je tokom boravka u Madridu u hotelsku sobu stalno naručivao prostitutke i velike količine čokoladnih kroasana.

Sam Kasano je priznao da se nakon što ga je Fabio Kapelo izbacio iz prvog tima Real Madrida ugojio 15 kilograma, zato što je po ceo dan jeo nutelu kašikom.

Juventus je juče predstavio Dušana Vlahovića na spektakulran način, a zatim su mu priredili i iznenađenje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading