KO JOŠ STIŽE U PARTIZAN? Iliev OTKRIO SVE - Grobari su OVO čekali!

Autor:

Sport

29.01.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni defanzivni vezista Ljubomir Fejsa vratio se u Humsku, a sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio je planove crno-belih do kraja zimske pijace.

KO JOŠ STIŽE U PARTIZAN? Iliev OTKRIO SVE - Grobari su OVO čekali!

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Iliev je izrazio zadovoljstvo Fejsinim potpisom, a zatim je poručio da ostali prvotimci ne žele da napuste redove "Parnog valjka" jer silno žele da osvoje titulu.

Fejsa pre svega donosi karakter pobednika. Deset titula u nizu, sa tri različita kluba u isto toliko zemalja, ejj. Plus, profesionalnu energiju. Bio sam u poznim, Fejsa u ranim igračkim danima. Izlazio je iz povrede, međutim, video se potencijal. Čovek tim, čini druge boljima - rekao je Iliev za "Žurnal".

Republika

Foto: Starsport

Partizanovo pojačanje za titulu? Fejsa u dresu reprezentacije Srbije

Pored Fejse, u opticaju je bio i potpis povratnika Evertona i Jevtivoića, kao i dolazak Srđana Mijeilovića iz Čukaričkog, ali je pozicija zadnjeg veznog "zatvorena".

Rekli smo da dovodimo samo jednog. Ne želimo da gomilamo igrački kadar. Glavni deo prelaznog roka je završen, međutim to je živa stvar. Svi žele da ostanu u klubu. Hoće da osvoje titulu - istakao je sportski direktor Partizana.

Crno-bele već danas očekuje druga provera u Turskoj protiv Bašakšehira, a duel je zakazan za 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading