GLAVOBOLJA ZA STANOJEVIĆA: Pet meseci van terena, pitanje je kada će ponovo biti spreman!

Autor:

Sport

28.01.2022

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije, ove zime se vratio u klub iz Humske kao najveće pojačanje aktuelnog prelaznog roka.

GLAVOBOLJA ZA STANOJEVIĆA: Pet meseci van terena, pitanje je kada će ponovo biti spreman!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Navijači Partizana od Ljubomira Fejse mnogo očekuju u borbi za šampionski pehar, ali se postavlja pitanje da li će baš tako i biti.

Naime, kako se saznaje, trener Aleksanda Stanojević i stručni štab lidera superligaškog karavana, imaće mnogo problema da Fejsu vrati u željenu formu kako bi tokom proleća i pokazao ono što se od njega očekuje.

Nekadašnji fudbaler kulskog Hajduka, Olimpijakosa, Benfike i Alavesa, još u septembru 2021. godine raskinuo je saradnju sa Al-Ahlijem iz Džede i od tada nije odigrao niti jednu zvaničnu fudbalsku utakmicu. Faktički, Fejsa se poslednji put na terenu našao 13. avgusta, kada je proveo 25 minuta na terenu u remiju Al Ahlija sa Al Fajsalijem, bilo je 1:1.

I pre toga je nova akvizicija Partizana usled povrede imala dužu pauzu, pa navijači crno-belih svakako postavljaju pitanje kada će Fejsa biti spreman da ponese crno-beli dres, a start prolećnog dela sezone se bliži.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading