ŠOK ZA CRNO-BELE! Defanzivac spakovao kofere i otputovao za Nemačku!

Autor:

Sport

28.01.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levi bek Partizana Ivan Obradović, bio je prinuđen da napusti pripreme tima u Turskoj u četvrtak kako bi otputovao u Nemačku i pokušao da reši problem sa povredom leđa, sa kojom muči muke u minulih nekoliko dana

ŠOK ZA CRNO-BELE! Defanzivac spakovao kofere i otputovao za Nemačku!

Foto: Starsport

Fudbaler je dobio dozvolu trenera Aleksandra Stanojevića, jer nega medicinskog tima crno-belih naprosto je i nedovoljna i limitirana u momentima kada treba istovremeno voditi brigu o 30 igrača.

Obradović će na terapijama u Nemačkoj pokušati što pre da prebrodi muku koja ga je zadesila, a koja ne samo da mu je pravila proleme tokom rada, treninga već i u svakodnevom fukcionisanju i to do te mere da od bolova noću nije mogao ni da spava.

Republika

Foto: FK Partizan

 

U pitanju su leđa koja su ga odvojila od terena, a stručnom štabu zadala glavobolju, jer trenutno je na raspolaganju samo jedan levi bek i to Slobodan Urošević, pošto je i treći izbor na pomenutoj poziciji - Rajko Brežančić precrtan iz daljih planova još pre polaska u Tursku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading