MIJAILOVIĆ O PRELASKU U PARTIZAN: Evo šta mora da se desi da odem!

Autor:

Sport

28.01.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, sada uzdanica kluba sa Banovog brda, priznao je da su ga crno-beli zvali, ali dodaje da dosta toga mora da se poklopi kako bi seo i razgovarao sa bilo kojim klubom

MIJAILOVIĆ O  PRELASKU U PARTIZAN: Evo šta mora da se desi da odem!

Foto: Starsport

Srđan Mijailović

Vezista Čukaričkog Srđan Mijailović prvi put je javno progovorio posle pisanja medija da je blizu prelaska u Partizan:

- Pokušao sam da se distanciram od svega toga, maksimalno sam bio mislima u Čukaričkom. Jednostavno, moj posao je da se bavim fudbalom. Znam da je Partizan kontaktirao moj klub, zvali su i mene, nema tu šta da se krije. Da bih promenio sredinu, mora da dođe ponuda koja bi zadovoljila i mene i moj sadašnji klub. Meni je u Čukaričkom prelepo, već sam nekoliko puta naglasio da je ovo klub u kojem se najbolje osećam u dosadašnjem toku karijere. Saigrači i stručni štab su, da ne preteram, savršeni. Sve se poklopilo, prelepo mi je, glavom sam ovde i radim maksimalno. Iskreno, iznenadilo me je sve to, ali je ostalo na tom pozivu. Ponavljam, ukoliko i Čukarički i ja budemo zadovoljni, kad dođe neka ponuda od drugog kluba, sešćemo i razgovaraćemo - rekao je vezista Čuke na pripremama u Turskoj.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Mijailović u dresu Crvene zvezde

Do kraja zimskog prelaznog roka nije ostalo još puno, tako da se nadamo i konačnom epilogu potencijalnog transfera iskusnog veziste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading