SPAKOVAO KOFERE I OTIŠAO: Igrač napustio pripreme Crvene zvezde u Antaliji!

Autor:

Sport

27.01.2022

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u turskoj Antaliji bruse formu za prolećne borbe kako u domaćoj super ligi, tako i na međunarodnoj sceni gde sa nestrpljenjem iščekuju ime rivala u osmini finala UEFA Lige Evrope.

SPAKOVAO KOFERE I OTIŠAO: Igrač napustio pripreme Crvene zvezde u Antaliji!

Foto: Starsport

Kako prenose beogradski mediji, trener Dejan Stanković od danas ne može više da računa na jednog fudbalera koji je spakovao kofere i napustio klupske pripreme.

Vezni fudbaler Veljko Nikolić vratio se u Beograd, a razlog napuštanja priprema nije inostrani transfer, već je u pitanju povreda. Naime, Dvadesetdvogodišnji fudbaler je obnovio povredu skočnog zgloba na treningu i nakon konsultacija sa lekarskom ekipom procenjeno je da u Beogradu uz terapije i individualne kondicione treninge Nikolić moze brže da se oporavi.

Tokom prethodne sezone Nikolić je bio standardan u ekipi trenera Stankovića, ali je tokom jesenjeg dela aktuelne sezone odigrao svega osam mečeva, a na terenu je proveo svega 234 minuta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading