NIJE SE DOKAZAO NI JEDAN ODSTO! Rišairo Živković otvorio dušu i progovrio o problemima od dolaska u Zvezdu!

Autor:

Sport

27.01.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimci Crvene zvezde remizirali su sa Mariborom rezultatom 1:1 u prvom kontrolnom meču u Antaliji, a šef stručnog štaba Dejan Stanković, dao je priliku velikom broju fudbalera.

NIJE SE DOKAZAO NI JEDAN ODSTO! Rišairo Živković otvorio dušu i progovrio o problemima od dolaska u Zvezdu!

Foto: Starsport

Rišairo Živković

Jedan od njih je i Rišairo Živković, koji je izneo utiske nakon dobre partije, ali i naglasio da je najvažnije da se izbegnu povrede.

- Što se tiče utakmice, igrao sam dobro, premda nisam imao neke veće šanse i prilike, ali to i nije toliko bitno. Generalno gledano zadovljan sam svojom igrom – počeo je Živković. 

 
On je istakao da su mlađi saigrači odigrali sjajno drugo poluvreme protiv slovenačkog tima. 
 
- Moglo se primetiti da je drugo poluvreme bilo bolje i izgledalo je dosta lakše na terenu, s obzirom na to da su mlađi saigrači puni energije i željni dokazivanja. Veoma su dobro igrali i pokazali da mogu izuzetno da doprinesu ekipi. 

Dotakao se Zvezdin prvotimac i proteklog perioda kada je imao problema sa povredama, ali i naglasio da ga raduje što ponovo može da trenira sa timom. 

 
- Od početka redovno treniram i fizički sam dobro. Najvažnije je da nisam povređen. Poslednjih četiri meseca sam konstantno imao nekakve povrede tako da me veoma raduje to što sada mogu da redovno treniram sa saigračima. 
Republika

Foto: Starsport

Rišairo Živković

 

Naglasio je napadač crveno-belih da je taktika važan faktor za kompletnu igru ekipe.

 
- Smatram da je dobro za tim da što više radimo na taktici, jer kao što znate, do juna nas očekuju vrlo bitne utakmice tako da trebamo biti spremni da damo svih sto posto. Taktika igra mnogo bitnu ulogu na pripremama. 
 

Golovi na treninzima imaju veliki značaj za Živkovićevo samopouzdanje. 

- Za mene je bitno da se na ovim pripremama ne povredim, jer kao što sam već rekao u poslednjem periodu nisam uvek mogao da pomognem treneru i ekipi. Što se samopouzdanja tiče, uglavnom mi golovi na treninzima pomažu u tome, jer svaki pogodak je bitan za samopouzdanje. Zadovoljan sam dokle smo stigli sa treninzima i nadam se da ćemo nastaviti kao i do sada. 
 

Rišairo je istakao da je primarni cilj osvajanje titule.

-  Osvajanje titule kao i nastavak učešća u Ligi Evrope su ogromni motivi za sve nas. Radimo mnogo i moramo dati sve od sebe kako bismo osvojili titulu ove godine. Sada imamo dosta vremena da radimo na sebi i da se što bolje pripremimo za prolećni deo sezone – zaključio je Živković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading