SVE JE OTIŠLO DOĐAVOLA: Potres u Firenci, Vlahovićev NOŽ u LEĐA izazvao HAOS u Italiji!

Autor:

Sport

26.01.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dario Nardela, gradonačelnik Firence, izrazio je svoju ogorčenost prelaskom napadača Dušana Vlahovića u Juventus.

SVE JE OTIŠLO DOĐAVOLA: Potres u Firenci, Vlahovićev NOŽ u LEĐA izazvao HAOS u Italiji!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Srbin je na pragu odlaska u Torino za 75 miliona evra, a prvi čovek grada iz Toskane žali što pojačava redove ljutog rivala, sa kojim se Fiorentina bori za izlazak u Evropu.

Kao navijač, ne mogu da poreknem žal što nas igrač, koji je dao najveći doprinos prvog dela sezone, napušta sredinom iste. I još gore, što ide u tim koji nam je, s obzirom na tabelu, direktan konkurent - počeo je Nardela, koji je zatim kritikovao stanje u modernom fudbalu.

 

 

To je još jedna demonstracija fudbala koji se sve više udaljava od navijača i autentičnosti. Fudbalom upravljaju ljudi koji ne bi smeli da imaju svu ovu moć. Romantična verzija fudbalera zastave (onaj koji celu karijeru provede u jednom timu prim. aut) je odavno izbledela. Strasti i vrednosti se gaze i ponižavaju ovakvim događajima - dodao je gradonačelnik Firence.

Podsetimo da je Dušan Vlahović postigao 20 golova u svim takmičenjima u ljubičastom dresu tekuće sezone, a prelazak u redove "Stare dame" predstavlja rekordan transfer u istoriji srpskog fudbala, ispred Luke Jovića, koga je Real svojevremeno platio Ajntrahtu 60 miliona evropskih novčanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading