STIGLO POJAČANJE: Tražili ga Đenova i Kaljari, on izabrao CRVENU ZVEZDU!

Autor:

Sport

26.01.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda tokom zimskog prelaznog roka već je angažovao desnog beka Kristijana Pićinija i napadača Ohija Omoižuanfa. Sa nestrpljenjem se očekuje realizacija transfera Edmunda Ada iz moldavskog Šerifa, a sve se ćešće pominje da će crveno-beli dres poneti i fudbaler TSC-a iz Bačke Topole Mahajlo Banjac.

STIGLO POJAČANJE: Tražili ga Đenova i Kaljari, on izabrao CRVENU ZVEZDU!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

I dok se ekipa nalazi na tronedeljnim pripremema u Antaliji, od večeras će ekipa Dejana Stankovića biti brojnija za još jedno ime.

Talentovani vezista Mačve, Ognjen Mijailović novi je fudbaler Crvene zvezde. 

Šira javnost je za Ognjena Mijailovića je čula tokom prošle takmičarske godine. Imao je u superligaškom rangu vrlo zapaženu ulogu, odigrao čak 19 mečeva.Međutim, pošto nije želeo da produži ugovor sa šabačkim klubom prekomandovan je u omladinski tim. Treba napomenuti da su za Mijailovićeve usluge interesovanje pokazali italijanski klubovi Đenova i Kaljari.

 

 

Mijailović je rođen u Šapcu 2003. godine. Prošao je kompletnu fudbalsku školu šabačke ekipe, a član seniorskog tima Mačve postao je još 2020. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading