SLOBODAN JE U IZBORU NOVE SREDINE: Bio je ljubimac Grobara, hoće li PARTIZAN reagovati?

Autor:

Sport

24.01.2022

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 2016. do 2019. godine nosio je dres Partizana. Bio je ljubimac juga, a sada je slobodan u izboru nove sredine.

SLOBODAN JE U IZBORU NOVE SREDINE: Bio je ljubimac Grobara, hoće li PARTIZAN reagovati?

Foto: Starsport

Predsednik i vlasnik izraelskog Beitar Jerusalima našao se pod istragom državnih organa ove zemlje. Njemu preti zatvorska kazna zbog brojnih kriminalnih afera, a klub je zbog tih dešavanja rešio da drastično smanji budžet i igračima sa najvećim primanjima je rečeno da su slobodni u izboru nove sredine. 

Jedan od onih koji već sada mogu da potraže novu sredinu je nekadašnji fudbaler beogradskog Partizana i crnogorski reprezentativac Marko Janković

Ostaje da se vidi hoće li dvadesetšestogodišnji Cetinjanin ponovo poneti crno-beli dres, ili će inostranstvo ostati prioritet.

Marko Janković je tokom dosadašnje karijere pored PArtizana, nosio dres Teleoptika, Olimpijakosa, OFK Beograda, Maribora, SPAL-a, Krotonea i već pominjanog Beitar Jerusalima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
NESA

24.01.2022 18:02

katastrofa sta taj da igra gde cete ga posle , kad vidite da je neupotrebljiv, kao Jojic,Smiljanic, Obradovic, da neoravimo mozda udruzenje penzionera.