PIKSIJEV NOŽ U LEĐA ZVEZDI: Terzić se OBRUŠIO na selektora Srbije - kako razumeti OVO?

Autor:

Sport

24.01.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da se selektor Srbije Dragan Stojković Piksi nekorektno poneo prema crveno-belima.

PIKSIJEV NOŽ U LEĐA ZVEZDI: Terzić se OBRUŠIO na selektora Srbije - kako razumeti OVO?

Foto: Starsport

Dragan Stojković

Funkcioner aktuelnog prvaka Srbije zamerio je Piksiju činjenicu da se oglasio o neregularnosti takmičenja u Superligi Srbije.

Sada je sve regularno, a kada je Zvezda bila prva onda nije, Selektor to izgovara u trenutku kada je Partizan prvi, a Zvezda nije. Naravno da to ne prija. Time je bačena senka na četiri titule Zvezde. Ne sviđa mi se situacija u FSS. Uvek ima nekih favorita - rekao je Terzić za "TV Prva", pa je nastavio u istom tonu:

Imam korektan odgovor sa Stojkovićem. Prvi sam mu čestitao nakon Lisabona i rekao da je direktno on doprineo tome. Zvezda je iznad i Terzića i Džajića i Piksija, ali mi nije normalno da Zvezda niže toliko uspeha i da neko ko je bio veliki igrač kluba ne pošalje poruku i čestita. Kada neko od naših napravi dobar rezultat, meni je drago. To je indirektno dobro i za Zvezdu. Moja ljudska obaveza je bila da čestitam.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

"Piksi, fer je da čestitaš" - Zvezdan Terzić

Direktor našeg najtrofejnijeg kluba je podvukao da je Zvezda "inzad svakog pojedinca".

On je moja generacija. Zajedno smo sarađivali. Zvao sam ga da dođe na ‘Marakanu‘. On već 15 godina ne dolazi na taj stadion. Da li je imao nekih neprijatnosti, ne znam. Meni je puno srce što su svakog dana tu velike legende kluba. Ja bih voleo da Piksi reši svoj probleme i dođe - zaključio je Zvezda Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Max

24.01.2022 14:00

Ovaj zbog koverte dao d..e pod kiriju.