KAKVE REČI ZA KRAJ! Emotivan odlazak ljubimca "Grobara"!

Autor:

Sport

23.01.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavljanjem zvaničnog potpisa na ugovor sa poljskim Zaglebjem iz Lubina, Aleksandar Šćekić više nije igrač Partizana.

KAKVE REČI ZA KRAJ! Emotivan odlazak ljubimca "Grobara"!

Foto: FK Partizan

Oproštaj Aleksandra Šćekića

U crno-beli tim je došao 2018. godine, tokom mandata Zorana Bate Mirkovića koji je Šćekićeve dobre partije primetio u reprezentaciji Crne Gore. 

Šćekićev odlazak iz Partizana, posle tri i po godine i pozdravljanje sa igračima i stručnim štabom, u petak 21. januara, je bio izuzetno emotivan.

- Proveo sam prelepe tri i po godine u klubu i sigurno će to biti najlepši deo moje fudbalske karijere, koji ću pamtititi celi život. Nije mi bilo nimalo lako da presečem i napustim Partizan, jer kad kažemo da se ovde osećamo kao kod kuće, to je doslovno tako. Stekao sam prijatelje za celi zivot, sa kojima sam se družio tokom dana i na terenu i van njega. Sve najlepše sam doživeo ovde, uz naravno i momente koji nisu uvek bili laki, jer dres Partizana je težak, ali i najlepši!

Ljudi iz Zaglebja su me baš želeli, toliko su bili uporni da sam na kraju prelomio da odem. Jednostavno, jednom morate da presečete i nastavite dalje - izjavio je Šćekić.

Praveći retrospektivu perioda provedenog u Partizanu kaže:

- Sigurno mi je najteže bilo na početku, kada sam tek stigao, ali zahvaljujući momcima i ljudima u klubu, brzo sam se adaptirao. Najlepše je bilo osvajanje Kupa, plasman u Ligu Evrope i Ligu konferencije. Izdvojio bih i večiti derbi kada samo dobili 2-0 i utakmicu protiv Malatije.Toliko je uspomena - emotivan je na oproštaju bio Šćekić.

Foto: FK Partizan

 

 

Crno-beli u nedelju, 23. januara, odlaze na drugi deo priprema u Tursku, a samo par hotela dalje, u Beleku, biće i Šćekić sa novim klubom!


- Da, biću na pripremama u Turskoj, a potom i brzo počinje prvenstvo, tako da ću sigurno prošetati i do vas dok ste tamo.
Verujem da možemo (Partizan-prim.aut.) da prođemo još dalje u Ligi konferencije, u duelu sa Spartom iz Praga, dok su moje najveće želje da Partizan osvoji duplu krunu i da meni bude sve kako treba u novom klubu! 
Za sve druge se navija, Partizan se voli
- završio je porukom za sve navijače Partizana Aleksandar Šćekić.

Prvi protivnik crno-belih u Antaliji biće makedonski Tikveš, povratnik u elitni rang takmičenja u Severnoj Makedoniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading