ITALIJANI KUKAJU NA SAV GLAS: Vlahović ODJAVIO Fiorentinu!

Autor:

Sport

23.01.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko transfera Dušana Vlahovića se nastavlja, a Fiorentina nije uspela da slavi na Sardiniji bez srpskog centarfora, pošto je u okviru 23. kola Serije A remizirala sa Kaljarijem rezultatom 1:1.

ITALIJANI KUKAJU NA SAV GLAS: Vlahović ODJAVIO Fiorentinu!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Direktor ljubičastih Džo Barone kritikovao je odnos Vlahovićevih menadžera prema klubu sa stadiona "Artemio Franki".

Nismo dobili nijednu zvaničnu ponudu za Dušana Vlahovića za sada - otkrio je Barone, pa se potom "obrušio" na Srbina i njegove zastupnike.

Spremni smo za razgovore i pregovore, ali Vlahović i njegovi agenti moraju da budu jasni o njegovoj budućnosti. Oni nam se ne javljaju i ne odgovaraju nam. Moramo da pričamo o tome - dodao je funkcioner Fiorentine.

 

 

Što se tiče susreta na Sardiniji, osim Vlahovića nije igrao ni Nastasić, koji je meč odgledao sa klupe za rezerve, dok je Milenković na terenu proveo svih 90 minuta.

Vodeći pogodak za Kaljari postigao je Pedro u 47. minutu, a bod gostima doneo je Sotil, 15-ak minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Kaljari je ostao u zoni ispadanja sa 17 osvojenih bodova u dosadašnjem toku italijanskog prvenstva, dok je Fiorentina na deobi šestog mesta sa Lacijom (po 36).

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading