POTVRĐENE LOŠE VESTI: Srpski reprezentativac pozitivan na koronavirus!

Autor:

Sport

22.01.2022

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnja vest da srpski reprezentativac iz redova Fiorentine Dušan Vlahović nije otputovao sa svojom ekipim put Sardinije gde "ljubičasti" u nedelju igraju prvenstveni duel protiv Kaljarija, mnoge je iznenadila.

POTVRĐENE LOŠE VESTI: Srpski reprezentativac pozitivan na koronavirus!

Foto: Tanjug

Sumnjalo se da je u pitanju realizacija potencijalnog transfera, pošto se danima spekuliše o prelasku Dušana Vlahovića u Aresenal, Atletiko Madrid, Totenhem, Juventus,..., ali prema informacijama koje stižu sa "Čizme", u pitanju je nešto potpuno drugo.

Naime, ekipa iz Firence tokom dana je objavila da su dvojica njenih fudbalera zaražena virusom COVID-19, a sad je stigla i potvrda da je jedan od dvojice igrača upravo srpski reprezentativac.

Srpski golgeter, moraće u karantin, pred sutrašnji duel sa Kaljarijem.

Vlahović je u dosadašnjem toku italijanske Serije A čak 17 puta tresao protivničke mreže i jasno je da će njegov izostanak u mnogome otežati planove "ljubičastih" u predstojećim mečevima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading